Fotobehang met beeldbank foto vanaf 14,95 per m2

Heb jij een perfecte fotowand in gedachten, maar heb je zelf geen foto en bestaat dit behang nog niet? Maak dan gebruik van een beeldbank foto op fotobehang! FotoBehangFactory helpt je het perfecte behang te vinden door een afbeelding te zoeken in een externe online beeldbank! 

Fotobehang met beeldbank foto 

Laat je wensen uitkomen met een beeldbank foto, ook wel stockphoto genoemd. Jij zoekt een foto uit op www.shutterstock.com en wij zorgen dat deze foto op jouw behang komt. Je hoeft alleen maar de code van de foto door te geven in ons offerteformulier. De meerprijs van een beeldbank foto is €99,95. Dit komt, omdat wij de foto moeten aanschaffen. Of: maak een account aan bij shutterstock, koop de foto zelf en upload deze als eigen foto in ons offerteformulier.

www.shutterstock.com is een beeldbank website met duizenden beelden. Hier kun je foto’s zoeken en vinden voor jouw fotowand.

Onder afbeeldingen op de website www.shutterstock.com kun je zoeken naar een foto met een thema die je in gedachten hebt. Denk bijvoorbeeld aan steigerhout behang, paarden behang, de minions of behang met een formule 1 foto! Shutterstock laat alle foto’s zien met het thema die jij ingevuld hebt. Je ziet direct het formaat en het belangrijkste: de ID code van de foto. Met deze code krijg jij het foto behang die je maar wilt.

Fotobehang met kwaliteit

Heb je een foto gevonden? Zorg er dan voor dat deze foto het geschikte formaat heeft om als behang geprint te worden. 

  • Reken per meter foto behang minimaal 700 pixels. Voorbeeld: 2 bij 3 meter behang = een foto met 1400x2100 pixels. 
  • Tip: dit zal veelal op maat L of XL in shutterstock neerkomen.

Shutterstock en FotoBehangFactory

Een beeldbank foto kan geprint worden op Vinyl behang voor maar €14,95 per m2 en Airtex behang voor maar € 25,95 per m2

Voor het aanschaffen van een zelf gekozen foto uit de beeldbank van Shutterstock rekenen wij eenmalig  €99,95 extra.  Of: maak een account aan bij Shutterstock, koop de foto zelf en upload deze als eigen foto in ons offerteformulier.

Kijk snel op onze hoe werkt het pagina als je wilt weten welke stappen je precies moet nemen voor een beeldbank foto op fotobehang en een prijsindicatie wilt van jouw bestelling.

Direct bestellen