Plakservice bij FotoBehangFactory vanaf 55 eu per uur!

Onze plakservice houdt in dat wij jouw gekozen behang plakken op de muur die jij wilt. Deze extra service bieden wij al aan voor €55 euro inclusief BTW, zonder voorrijkosten!

Hoeveel uren onze specialisten bezig zijn met jouw muur hangt af van het aantal m2, of de muur is voorbehandeld en of de muur vlak is of niet. Wij rekenen geen voorrijkosten. Onze specialisten plannen de opdracht in op een bestaande route. Samen met jouw gekozen behang zie je de keuze voor het laten plakken terugkomen in het offerteformulier. Wij nemen contact met je op en bepalen de datum en prijs. Op basis van alle gegevens krijg je van ons een factuur.

Wat betekent voorbehandelen van de muur?
Dit betekent dat de wand al zo vlak mogelijk is gemaakt voordat er ander behang op komt. Hoe doe je dit?

  • Verwijder oud behang. Vliesbehang: kun je trekken en scheuren.
  • Ander soort behang: gebruik behang afweekmiddel een stoomapparaat (kun je vaak wel huren). Prik bij vinyl- of glasweefselbehang gaatjes met een behangperforator. Trek de banen los of gebruik een plamuurmes
  • Vul eventuele beschadigingen of scheuren met muurvuller en schuur de plek na het drogen glad. Bobbeltjes steek je weg met een plamuur- of afsteekmes.
  • Is jouw muur van gipsplaten gemaakt, vul dan de naden op met nadenvuller.
  • De laatste stap is de muur goed schoonmaken. Het beste is om een gipsplaat muur of nieuw gestuukte muur te behandelen met voorstrijkmiddel.

Neem voor meer informatie contact met ons op.