FotoCadeau.nl in de media

FotoBehangFactory.nl is onderdeel van FotoCadeau.nl. Graag geven we je een kijkje in de historie van dit hoofdmerk.

FotoCadeau.nl is begonnen met het maken van canvasdoeken en produceert dit nog altijd in éigen huis: het is en blijft bijzonder! FotoCadeau.nl is inmiddels uitgegroeid tot een merknaam voor vele fotocadeau artikelen. Hier een overzicht van de verschillende publicaties over het hoofdmerk FotoCadeau.nl en al haar submerken. 

20% korting in het 100% NL magazine!

05-2015 Tuinposteropmaat.nl en fotoophout.nl staan samen in het 100% NL magazine!

Bedrijfsbezoek college bij ondernemers Fotocadeau.nl

05-2015 | Nieuwsblad Noordoost Friesland Het college van Kollumerland c.a. bracht een bezoek aan het pand van Fotocadeau.nl. Klik op de foto om het krantenbericht in groot formaat te lezen.

Krantenbericht noordoost Friesland

Een kijkje achter de schermen bij Fotocadeau.nl

04-2015 | RTV Noordoost Friesland Streekomroep RTV NOF heeft een kijkje genomen achter de schermen bij Fotocadeau.nl.

04-2015 | RTV Noordoost Friesland Het nieuwsbericht over de promotie wagen van FotoCadeau.nl met oma Bremer, was nu ook te zien op de tv nieuwspagina van RTV-NOF. Klik op de foto voor het bericht.

Fotoproduct? Dan denk je direct aan FotoCadeau

04-2015 | Friesch Dagblad Wie een fotoproduct wil, moet direct aan FotoCadeau denken. Zo luidt het kopje van het artikel in het FrieschDagblad over ons bedrijf, FotoCadeau! Klik op het artikel voor een vergroting.

Krantenbericht Frieschdagblad Canvascompany

Kollumers in de race voor Friese prijs

03-2015 Maandagavond 23 maart kwam Nieuwsblad Noord-Oost Friesland bij ons
langs voor een kijkje achter de schermen, naar aanleiding van onze nominatie voor de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar.

Krantenartikel CanvasCompany prijs

Fotocadeau.nl genomineerd voor de verkiezing Friese Onderneming van het jaar!

03-2015Wat zijn we trots! Ons zusje Fotocadeau.nl is genomineerd voor de Verkiezing Friese Onderneming van het jaar 2015! Fotocadeau.nl wordt door de jury omschreven als: "Een jong, innovatief en creatief bedrijf dat bulkt van ondernemerschap en productinnovatie". Lees hier meer over de nominatie > Verkiezing Friese Onderneming

Genomineerden beste onderneming bekend

CanvasCompany.nl Duitse markt op

03-2014 | Kollumer CourantHet Kollumer bedrijf CanvasCompany.nl, oud winnaar van de jonge ondernemersprijs, heeft geen last van de crisis. Het foto op canvas bedrijf wil nu ook de Duitse markt veroveren. Lees het artikel over denieuwe Duitse webshopvan CanvasCompany.

CanvasCompany Duitse markt op

Goud in handen met Foto op hout

13-11-2013| Kollumer CourantOp 12 september is de nieuwe website www.FotoOpHout.nl live gegaan. Het nieuwe merk is een dochteronderneming van CanvasCompany.nl. Na jarenlang succes in de canvaswereld wil Halbe Boersma nu verder en daarom richt hij zich op een vernieuwend product.

Canvas Company wint Jonge Ondernemersprijs!

22-11-2006| Friesch DagbladRoem, naamsbekendheid en een stevige portie gratis pr en een prijzenpakket. Dat valt de winnaar van de Jonge Onderners Prijs allemaal ten deel. Dinsdag 20 november maakt de vakjury bekend wie met de beloning aan de haal gaat.

Jonge ondernemersprijs stimuleert en inspireert

22-11-2006 | Dagblad van het Noorden De jonge ondernemersprijs van het Noorden 2006 is gisteravond uitgereikt aan Canvas Company uit Wartena. Oprichter Halbe Boersma nam de prijs, een bokaal en sponsorpakket ter waarde van 5000 euro, in ontvangst.

Canvas Company wint jonge ondernemersprijs

22-11-2006 Assen| Leeuwarder Courant -;De vreugdekreten van Halbe Boersma overstemden het applaus van het publiek. De directeur/eigenaar van de Canvas Company uit Burum had er gisteravond in Assen alle redenen voor. Zowel de jury als het publiek kende hem De Jonge Ondernemersprijs van Noord-Nederland toe. Lees verder over de overwinning van CanvasCompany.

Canvas Company Burum valt dubbel in de prijzen

22-11-2006 Assen/Burum| Friesch DagbladDe Canvas Company uit Burgum heeft Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden gewonnen. Gisteravond ontving het bedrijf de prijs in De Smelt in Assen. Naast de ondernemersprijs, was ook de publieksprijs voor het Burumer bedrijf dat foto op canvas drukt. Lees verder over de overwinning.

Ondernemersprijs CanvasCompany

27-10-2006 | Nieuwsblad Noordoost FrieslandHalbe Boersma (33), directeur van CanvasCompany uit Burum, neemt deel aan de finale van de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Tijdens de gala-avond op 21 november zal hij in sport- en evenementencentrum De Smelt in Assen zijn product presenteren aan het publiek en een deskundige jury. Ook het publiek zal zijn presentatie van een oordeel voorzien.