• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Nu met 30% korting!

Een moment geduld aub..

Baklijst

Baklijst

Bekruipt jou wel eens het gevoel dat jouw canvasdoek nog niet helemaal af is? Dan heb je vast geen baklijst bij jouw canvas besteld. Deze schilderijlijst maakt van jouw canvasdoek een lust voor het oog. Dankzij deze houtachtige lijsten van kunststof worden canvasdoeken nog unieker. De kunststof baklijst heeft een houten look en geeft jouw canvas doek een stoere uitstraling. Een baklijst kopen kun je direct bij het bestellen van een canvasdoek doen, maar deze canvas lijst kan je ook los bestellen. Waar wacht je nog op?!

Maak met een schilderijlijst jouw canvas nog specialer

Iedere canvas is uniek. Dit komt omdat je natuurlijk je eigen foto kan laten bedrukken. Toch hebben wij bij FotobehangFactory nog een manier om jouw canvasdoek nog origineler te maken. Wij stellen je graag voor aan onze baklijst. Deze schilderijlijst zal er voor zorgen dat jouw canvas er nog meer uitziet als een schilderij en maakt van een simpele canvasdoek een waar kunstwerk. Deze houten lijsten, die van kunststof worden gemaakt, veranderen de canvasdoeken in de blikvangers van de kamers waarin ze zich bevinden. Deze schilderijlijsten zijn daarbij geschikt voor bijna alle denkbare formaten canvasdoek. Wij hebben een kleine bak lijst van 20x20 cm, maar ook een grote baklijst van 100x100 cm. Denk jij nu: “ik heb de optie baklijst niet gekozen toen ik mijn canvas bestelde, dus ik heb nu wel een canvas maar geen baklijst?” Geen probleem, op deze website kan je namelijk met hetzelfde gemak een losse baklijst kopen!

Een baklijst kopen die bij je past

Geen enkel huis is hetzelfde en daar proberen wij zo goed mogelijk op in te spelen. Dit doen wij niet alleen door de baklijst in diverse formaten aan te bieden, maar ook door de neutrale kleur van de baklijsten. Op deze manier zal er altijd een passende baklijst zijn voor jouw foto en interieur. Een baklijst bestellen is dankzij onze handige besteltool heel erg makkelijk. Zodra jij hebt doorgegeven welke formaat baklijst je wilt, zullen wij hem zo snel mogelijk opsturen. Op deze manier kan jij binnen enkele dagen al genieten van jouw canvasdoek in een baklijst.

Heb je nog vragen over dit product? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar!