• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Maak gebruik van onze UNIEKE plakservice!

Eigen foto op behang

Fotobehang met eigen foto

Wil jij fotobehang met je eigen foto? Dan zit je bij Fotobehangfactory.nl natuurlijk goed. Wij bieden fotobehang op maat, zodat jij je eigen fotowand kan creëren. Je kunt het zo gek (of eigenlijk zo leuk) niet bedenken!

Fotowand met eigen foto

Velen gingen je al voor: van trouwfoto's tot vakantiefoto's op behang en van een fotowand voor kantoren tot aan fotowanden in huiskamers. Prachtige beelden van de kinderen of juist oude familie foto’s kwamen voorbij om te printen voor wandbekleding. En wat dacht je van een muur met jouw eigen foto van bos of gebergte? En het handige is: wij plakken het ook nog voor je op (optioneel)!

Bekijk onze inspiratiepagina!

Doordat je zelf een foto uit mag kiezen, is het behang altijd naar jouw smaak. Daarnaast heb je een erg uniek behang die niemand anders aan de muur zal hebben. Fotobehang met een eigen foto geeft je kamer een persoonlijke uitstraling, waarin je je zeker thuis zal voelen. De foto wordt bij FotoBehangFactory afgedrukt op kwalitatief materiaal. Je kunt kiezen uit Airtex en Vinyl.

Bij ons kun je zelf kiezen of je een eigen foto upload of dat je een foto kiest uit een beeldbank website en wij deze vervolgens voor je laten afdrukken. In beide gevallen kun je zelf je foto kiezen.

Upload direct een foto in het offerteformulier en vraag naar de prijs. Of lees hoe het werkt om een eigen foto te uploaden voor fotobehang.

Fotobehang door ons geplakt

Je hebt een mooie foto uitgekozen voor jouw fotobehang op maat. Maar hoe bevestig je dit nu aan je muur? Wij bieden je twee opties:

  • Zelf plakken
  • Wij plakken het voor je op.

Lees meer over onze plakservice om een keuze te maken.

Bestel nu een eigen foto op fotobehang van Vinyl voor €14,95 per m2!