• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Nu met 30% korting!

Een moment geduld aub..

Plakservice

Plakservice verzorgingsgebied in heel Nederland

✔ Unieke plakservice
. Wij plakken jouw fotobehang!

 Al vanaf €50,- per m² inclusief btw

 Geen voorrijkosten
De plakservice is beschikbaar in heel Nederland! Bestel hem door een opmerking toe te voegen aan je bestelling in de winkelwagen, of neem contact met ons op!

onze plakservice

Hoe werkt de plakservice?

Onze plakservice houdt in dat wij jouw gekozen behang plakken op de muur die jij wilt. Zelf plakken mag natuurlijk ook, maar fotobehang plakken is een lastig klusje dat professionals sneller én mooier kunnen. Daarom bieden wij deze unieke extra service al aan voor € 50,- per m² inclusief btw, zonder voorrijkosten! Dit kunnen we doen door slim te plannen in onze bestaande routes.

Wanneer kunnen jullie langskomen en hoe lang duurt het plakken?

Zodra jouw bestelling binnen is nemen we zo snel mogelijk contact op om hier een afspraak over te maken. We geven dan aan wanneer onze behanger het behang brengt en gaat plakken. Hoe lang dit duurt hangt volledig af van het aantal m² en hoe vlak de muur is. Hier kun je zelf ook een steentje in bijdragen door je muur zelf voor te behandelen. Op basis van alle gegevens krijg je van ons een factuur.

Wat betekent het voorbehandelen van de muur?

Dit betekent dat de wand al zo vlak mogelijk is gemaakt voordat er ander behang op komt. Hoe doe je dit?

  • Verwijder oud behang. Vliesbehang kun je trekken en scheuren.
  • Ander soort behang: gebruik behang afweekmiddel en een stoomapparaat (die kun je vaak wel huren). Prik bij vinyl- of glasweefselbehang gaatjes met een behangperforator. Trek de banen los of gebruik een plamuurmes
  • Vul eventuele beschadigingen of scheuren met muurvuller en schuur de plek na het drogen glad. Bobbeltjes steek je weg met een plamuur- of afsteekmes.
  • Is jouw muur van gipsplaten gemaakt, vul dan de naden op met nadenvuller.
  • De laatste stap is de muur goed schoonmaken. Het beste is om een gipsplaat muur of nieuw gestuukte muur te behandelen met voorstrijkmiddel.
  • Het is mogelijk om over het oude behang heen te plakken, maar het is dan wel belangrijk dat er geen oneffenheden in het oude behang zitten. Als er over glasvezelbehang geplakt moet worden kan dit met een opvulmiddel effen worden gemaakt. Het mooist blijft vaak om op de muur zelf te plakken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.