• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Nu met 30% korting!

Een moment geduld aub..

Eigen foto op behang

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Fotobehang met eigen foto

Wil jij fotobehang met je eigen foto? Dan zit je bij Fotobehangfactory.nl natuurlijk goed. Wij bieden fotobehang op maat, zodat jij je eigen fotowand kan creëren. Je kunt het zo gek (of eigenlijk zo leuk) niet bedenken!

Fotowand met eigen foto

Velen gingen je al voor: van trouwfoto's tot vakantiefoto's op behang en van een fotowand voor kantoren tot aan fotowanden in huiskamers. Prachtige beelden van de kinderen of juist oude familie foto’s kwamen voorbij om te printen voor wandbekleding. En wat dacht je van een muur met jouw eigen foto van bos of gebergte? En het handige is: wij plakken het ook nog voor je op (optioneel)!

Bekijk onze inspiratiepagina!

Doordat je zelf een foto uit mag kiezen, is het behang altijd naar jouw smaak. Daarnaast heb je een erg uniek behang die niemand anders aan de muur zal hebben. Fotobehang met een eigen foto geeft je kamer een persoonlijke uitstraling, waarin je je zeker thuis zal voelen. De foto wordt bij FotoBehangFactory afgedrukt op kwalitatief materiaal. Je kunt kiezen uit naadloos behang (Airtex) en behang met banen (Vinyl).

Bij ons kun je zelf kiezen of je een eigen foto uploadt of dat je een foto kiest uit een beeldbank website en wij deze vervolgens voor je laten afdrukken. In beide gevallen kun je zelf je foto kiezen.

Hoe werkt het bestellen van jouw eigen foto op behang?

Je hebt bij ons twee opties om jouw eigen foto op behang te bestellen:

1. Foto uploaden

Allereerst kun je kiezen om jouw foto te uploaden en de gewenste hoogte en breedte aan te geven. Tel 10 cm bij de hoogte en breedte op om het juiste formaat te bestellen. Je kunt hier ook de gewenste behangsoort kiezen en eventuele extra opties bijbestellen, zoals behanglijm. Je ziet dan meteen wat je moet betalen voor jouw fotobehang. Als je wilt dat wij het behang ook nog voor je opplakken, kun je bij het afrekenen kiezen voor de verzendmethode 'Plakservice'. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen en achteraf ontvang je van ons een factuur voor de plakservice.

2. Offerteformulier invullen

De tweede optie om jouw eigen fotobehang te bestellen, is door het offerteformulier in te vullen. Hier vul jij je persoonsgegevens in. Vervolgens kun je in het laatste tekstvak aangeven welke behangsoort je wilt, welke afmetingen het behang moet hebben en of je gebruik wilt maken van onze plakservice. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere muren door ons te laten beplakken! Als je alle gegevens hebt ingevuld, klik je op 'Versturen'. De foto die jij op het behang wilt, kun je vervolgens naar ons sturen via WeTransfer of mailen naar randy@canvascompany.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om met een prijsvoorstel te komen. Mocht je hebben gekozen voor onze plakservice, dan wordt er ook meteen een afspraak ingepland. Zo kun jij snel genieten van jouw eigen fotobehang aan de muur!

Fotobehang door ons geplakt

Je hebt een mooie foto uitgekozen voor jouw fotobehang op maat. Maar hoe bevestig je dit nu aan je muur? Natuurlijk kun je er voor kiezen om het behang zelf op te plakken. Maar wij zijn ook niet bang om onze handen vies te maken en nemen graag het werk uit jouw handen. Met onze unieke plakservice plakken wij het behang voor jou op! Tijdens het afrekenen kun je voor deze optie kiezen, of geef het aan als je het offerteformulier invult. De plakservice is er al vanaf € 50,- per m² inclusief BTW. In Nederland rekenen wij geen voorrijkosten!

Bestel nu jouw eigen fotobehang en profiteer van onze expertise!

Bestel mijn fotobehang