• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Nu met 30% korting!

Een moment geduld aub..

Top 5 New York

Fotobehang top 5 New York

Fotobehang New York is in trek! Deze bekende Amerikaanse stad is een van de meest populaire steden voor op fotobehang. Vanwege deze populariteit is er veel keuze uit afbeeldingen van New York. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij onze top 5 samengesteld van de mooiste New York designs. 

5. Fotobehang NYC Lights

Fotobehang New York City Lights

Op 5 staat NYC Lights. Dit behang komt uit de alom geliefde National Geographic collectie van Komar. Dit fotobehang laat een mooie New Yorkse avond zien. Wat vooral opvalt is de Brooklyn Bridge, die prominent aanwezig is. De brug is gehuld in lichtjes. De bedrijvigheid van de stad is duidelijk weergegeven door de drukke wegen. We zien een skyline met duizenden lichtjes en hoge wolkenkrabbers. NYC Lights, met een afmeting van 368x254 cm, is op deze pagina verkrijgbaar voor slechts € 86,00.

4. Fotobehang Brooklyn Bridge

Fotobehang New York Brooklyn Bridge

Ook op nummer 4 is de Brooklyn Bridge te zien. Dit behang heeft een breedte van 368 centimeter en een hoogte van 127 centimeter. Het is dus een kleine variant. Dit prachtige fotobehang is in modieus zwart-wit weergegeven, en verdient dus zeker een plekje in onze top 5! De brug is van de zijkant weergegeven. Het artikel is afkomstig uit de Komar Image collectie. Bestel Fotobehang Brooklyn Bridge voor slechts € 53,00.

3. Fotobehang Penthouse

Fotobehang New York Penthouse

Penthouse is de blikvanger van onze Urban collectie. Dit behang doet zijn naam zeker eer aan. Het design geeft de indruk dat je vanuit een raam uitkijkt op de skyline. Net als bij een peperdure penthouse in Manhattan. Het behang is te bestellen voor € 75,00. Dit betaalbare fotobehang heeft een afmeting van 368x254 cm.

Fotobehang Penthouse is hier te bestellen.

2. Fotobehang Times Square

Fotobehang New York Times Square

Times Square is de bekendste straat van de wereld, en mag daarom niet in dit rijtje ontbreken! Dit fotobehang heeft dan ook de tweede plek in onze top 5. Het culturele centrum van NYC wordt afgebeeld op dit behang van 368 bij 254 centimeter. De verlichte billboards zorgen voor een spectaculaire impressie. Dit behang heeft een erg luxe uitstraling, dit komt mede door het materiaal waarvan het gemaakt is. Dit vliesbehang is steviger dan normaal papier behang. Het scheurt niet snel en is daardoor gemakkelijk aan te brengen. Je kunt de lijm op de muur aanbrengen en daarna zonder enige wachttijd het behang op plakken. Fotobehang Times Square is een creatie van het merk Evolution. Evolution Times Square is voor € 335,00 te verkrijgen in onze shop. Wat je hiervoor terugkrijgt is een prachtig, tijdloos design op hoogwaardig vliesbehang. Dit behang is elke cent waard. Fotobehang Times Square bestellen? Dat kan hier. Meer weten over vliesbehang? Bezoek dan onze informatiepagina.

1. Fotobehang Neon

Fotobehang New York Neon

Op nummer 1 staat onze absolute topper: fotobehang Neon. Ook hierop is de herkenbare Brooklyn Bridge te zien. Toch vinden wij deze variant het allermooist! Dit komt onder andere door de prachtige kleuren en de mooie compositie van foto. Het is ook niet voor niets dat deze afbeelding razend populair is bij onze klanten. Fotobehang Neon is afkomstig uit de Image collectie van Komar. Dit topmerk maakt al jaren mooie collecties met fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Dit fotobehang is te bestellen voor € 80,00. Hiervoor krijg je 368x254 cm aan sfeer terug. Steel de show met Fotobehang Neon.

Wij hopen dat dit lijstje je helpt om een keuze te maken! Benieuwd naar de rest? Bekijk hier alles van Fotobehang New York.