• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Nu met 30% korting!

Een moment geduld aub..

Kinderbehang

Kinderbehang

Fotobehang is perfect voor op de kinderkamer. Leuke afbeeldingen en speelse designs zijn zo gemakkelijk aan te brengen in de kinderkamer. Voor zowel jongens als meisjes hebben wij een collectie kinderbehang met veel keuze. De collectie bestaat uit verschillende soorten behang. Van lieflijke designs tot stoere auto’s. Daarnaast hebben we ook educatief fotobehang. Een voorbeeld hiervan is behang met de letters van het alfabet. De letters zijn speels en kleurrijk weergegeven. Een kind kent op deze manier binnen no time het alfabet uit z’n hoofd. Een behang met symbolen kan ook erg leerzaam zijn voor de allerkleinsten. Oefen op een leuke speelse manier wat verschillende vormen zijn. Daarnaast hebben we prachtig behang met wereldkaarten. Dit behang is niet alleen geschikt voor in de kinderkamer maar is zo mooi dat het ook prima in je eigen slaapkamer, woonkamer of studeerkamer geplaatst kan worden. Topografie wordt met dit behang een makkie op school. Naast educatief behang hebben we nog veel meer in onze kindercollectie. Schattig behang van Woezel en Pip bijvoorbeeld. Of behang met boerderijdieren, auto’s, hartjes of bloemen. Neem een kijkje op onze website voor voorbeelden en nog meer inspiratie.

Kinderbehang merken

Voor kinderbehang bestaan er prachtige merken. Het merk Little Ones bijvoorbeeld. Voor zowel jongens als meisjes hebben we fleurige illustraties van dit merk. Van schattige dieren tot stoere raceauto’s. Cozz Kids is een 100% Hollands merk. Met gezellige en speelse illustraties maak je van de kinderkamer een heerlijke plek. Monica Maas is een bekende ontwerpster en illustratrice van kinderboeken. Haar illustraties staan prachtig op fotobehang voor de kinderkamer. Een verzameling van het beste fotobehang van deze merken vind je bij ons! Door een kinderkamer te behangen met behang over een onderwerp dat hem of haar interesseert wordt de kinderkamer een heerlijke plek. De persoonlijke twist zal ervoor zorgen dat je kind zich fijn voelt in de ruimte.

Heb je al gelezen over onze plakservice? Laat je behang door ons plakken!Wees er dus snel bij en bestel jouw favoriete behang op Fotobehangfactory.nl.

Je kunt kiezen uit het volgende kinderfotobehang: