• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Nu met 30% korting!

Een moment geduld aub..

Hoe bestel je een eigen foto op behang

Heb jij een mooie foto op je computer staan die je heel graag op je muur zou willen hebben? Dat kan! Wij leggen je hier stap voor stap uit hoe je een eigen foto op fotobehang bestelt bij ons.

Stap 1 | Afmetingen

Wat zijn de afmetingen van je muur? Meet de hoogte en de breedte van de muur die je wilt beplakken en noteer deze voor de bestelling. Selecteer vervolgens dit formaat (of het formaat dat het meest in de buurt komt) in de besteltool.

Stap 2 | Van welk materiaal wil jij jouw behang

Wij bieden twee kwalitatieve materialen aan om jouw foto op te drukken: airtex (€ 25,95 per m2) en vinyl (€ 14,95 per m2). Beide materialen hebben wij voor jou omschreven. Het behang dat jij wilt, kun je aangeven in de besteltool.

Stap 3 | Zorg voor de juiste kwaliteit van je foto

Voor elke meter fotobehang dient de originele foto minimaal 700 pixels te hebben. Een foto voor een behang van 2 bij 3 meter dient dus minimaal 1400x2100 pixels te zijn. Hoe bepaal je de afmeting van een foto? Klik met je rechtermuisknop op de foto die jij graag op je behang wilt hebben. Je ziet helemaal onderaan ‘eigenschappen’ staan, klik hierop. Open vervolgens het tabblad ‘details’ en bekijk onder ‘afbeelding’ het aantal pixels van je afbeelding. Voor meer vragen hierover? Neem contact met ons op. Je kunt jouw foto uploaden op onze bestelpagina.

Stap 4 | Wil je wel/niet gebruik maken van onze plakservice

Wij plakken jouw behang voor je op! Je kunt gebruik maken van onze extra plakservice. In overleg wordt de prijs bepaald, aan de hand van een uurtarief van maar € 55,- inclusief BTW. Een muur die eerst nog voorbehandeld moet worden en bestaat uit verschillende hoogtes, zal bijvoorbeeld meer uren in beslag nemen dan een vlakke, rechte muur van twee bij twee. Lees meer over de plakservice of bel ons direct op 085 401 33 16. Je kunt in de besteltool aangeven of je gebruik wilt maken van de plakservice of niet.

Direct eigen fotobehang bestellen