• 500.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Nu met 30% korting!

Een moment geduld aub..

Stijlen

Fotobehang stijlen

Ben je ook toe aan een verandering in je interieur? Met onze enorme keuze uit fotobehang stijlen verander je gemakkelijk het complete uiterlijk van je kamer.

Verschillende behangstijlen

Met een nieuw behang verander je het uiterlijk en het gevoel dat jouw kamer uitstraalt zonder dat je een heel nieuw interieur hoeft aan te schaffen. Door enkel een nieuw behang aan te brengen verandert de ruimte compleet. Het lijkt net of je kamer helemaal vernieuwd is. Wil je bijvoorbeeld een stoerder uiterlijk? Kies dan voor fotobehang met een beton look of de stijl wood & stones. Deze stijlen zorgen voor een industriële en rustieke sfeer. Je kunt daarentegen ook kiezen voor een klassiek fotobehang. De ruimte krijgt hierdoor een chic uiterlijk. Wanneer je een strak interieur wilt, kies je voor een modern behang. Daarnaast vind je in onze collectie aparte en unieke vormen van fotobehang zoals retro stijl en behang in de schilderstijl van Herman Brood. Zijn schilderstijl bestond uit aparte taferelen geschilderd in primaire kleuren zoals rood, geel en blauw.

Prachtige merken

Onze verschillende behangcollecties zijn geselecteerd uit de beste merken. Neem bijvoorbeeld het merk Evolution. De collectie van dit merk bestaat uit abstracte kunstwerken, indrukwekkende gebouwen, schepen of landschappen. Deze behangsoorten zijn dus geschikt voor echte cultuurliefhebbers. Je creëert met deze stijl gemakkelijk een stijlvolle en elegante kamer. Daarnaast hebben we verschillende behangen van het mooie merk Excess. Het moderne en abstracte design van dit fotobehang straalt kracht uit. De aparte en moderne designs van dit merk zijn vooral zwart-wit. Een compleet andere stijl is de collectie van Great Zoo. Met dit behang maak je van elk vertrek een prachtige jungle of oceaan. Transformeer elke ruimte compleet met de dieren uit je dromen. Deze stijl is erg geschikt voor de kinderkamer. Bekijk al onze stijlen op de website voor nog meer inspiratie.

Heb je al gelezen over onze plakservice? Je kunt er voor kiezen je behang door ons te laten plakken!

Je kunt bij ons kiezen uit de volgende stijlen voor op fotobehang: